Benvinguts a la web!


Benvinguts al web de l'Associació RCP a l'Escola!!!


Us heu plantejat alguna vegada que la vostra vida podria ser a les mans dels vostres fills? O que la dels vostres fills podria estar a les mans d'un company de classe o de la seva mestra? Sí, sí, ho heu entès bé. Els nens també poden salvar vides, només cal que sàpiguen com.


Quan una persona pateix una mort sobtada, el que passi durant els 8 minuts següents és determinant, i és el que marca la diferència entre la vida i la mort. Per això, és tan i tan important que tothom sàpiga què ha de fer davant d'una situació com aquesta, començant per saber reconèixer-la.


Aquest web vol ser una eina de divulgació del que fem i una via de comunicació amb totes aquelles persones que, com vosaltres, pensin que transmetre valors i coneixements als nens i nenes és invertir en un futur millor.

L'equip de RCP a l'Escola.

Bienvenidos a la web!!!

Os habéis planteado alguna vez que vuestra vida podría estar en las manos de vuestros hijos? O que la de vuestros hijos podría estar en las manos de un compañero de clase o de su maestra?Sí, Sí. Lo habéis entendido bien.Los niños también pueden salvar vidas, sólo es necesario que sepan cómo.

Cuando una persona sufre una muerte súbita, lo que pase durante los siguientes 8 minutos es determinante y es lo que hará la diferencia entre la vida y la muerte. Por eso es tan y tan importante que todos sepamos qué hacer frente a una situación como esta, empezando por saber reconocerla.

Esta web pretende ser una herramienta de divulgación de lo que hacemos y una vía de comunicación abierta con todas aquellas personas que, como vosotros, penséis que transmitir valores y conocimientos a los niños y niñas de hoy, es invertir en un futuro mejor.

El equipo de RCP en la Escuela.


Entradas destacadas
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

"Tots podem salvar vides si sabem com."